WAGAMAMA MAX EUWEPLEIN

WAGAMAMA MAX EUWEPLEIN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 204 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wagamama Max Euweplein. Meer weten? Ontdek meer

11 aug 2022 om 21:00 Lekker eten, flinke porties.
6 aug 2022 om 14:16 Food was bland especially for the price.
29 jul 2022 om 18:19 Zeer teleurgesteld. Echt overdreven weinig voor bijna 60 euro! En eerlijk, ik zeik nooit. Besef hoe weinig het was als ik hier nu aan het schrijven ben. Wagamama, shame on you. Uitbuiters.
26 jul 2022 om 19:22 Nothing special about this ramen, bunch of pasta, over seasoned broth and poor vegetables in the soup. all that for 19bucks... a bit of a rip off
17 jul 2022 om 4:45 Koud eten smakeloos
10 jul 2022 om 19:46 Food wasn’t anything to write home about, a bit bland.
18 jun 2022 om 7:39 Ruim een half uur na besteltijd heb ik gebeld en toen bleek de keuken net te beginnen met mijn order. Dit zou komen doordat thuisbezorgd de bestelling pas na 1,5 uur door te geven. Dat geloof ik niet in deze digitale tijdperk.
13 jun 2022 om 21:19 Order came with 60min delay. When valling the restaurant, they said that they don’t have order with my name
5 jun 2022 om 20:28 Fire Cracker Cauliflower was a little too fat, oily.
26 mei 2022 om 15:54 I’m form Germany the food was not bad but maybe not my Typ what I like but the lil cakes with mushrooms was toooo good
3 mei 2022 om 21:01 Eten was top. Alles warm. Bezorg dame zeer aardig. Fooi meer dan terecht. Voor herhaling vatbaar. Keep up the good works!
2 apr 2022 om 22:40 De pad thai kwam superlaat, was bijzonder scherp maar gelukkig wel warm. Daar was dan ook alles mee gezegd. Ook knap dat 2x pad thai verschillend qua hoeveelheid waren. Eerlijk verdelen hebben we maar zelf gedaan.