WAGAMAMA MAX EUWEPLEIN

Recentebeoordeling


3 sterren uit 208 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wagamama Max Euweplein. Meer weten? Ontdek meer

11 nov 2022 om 18:26 Verbrande garnalen in de Chili praten ramen en letterlijk maar 2 stukjes kimchee gekregen. Belachelijk voor de prijs. Bizar dat er zo een grote verschil zit tussen in het restaurant eten en afhalen. Nooit meer afhalen! Waardeloos
24 okt 2022 om 11:12 Bijna 2 uur moeten wachten op je eten. Als je zo veel honger hebt, lijkt alles lekker...
20 aug 2022 om 23:46 It was suggy and cold
11 aug 2022 om 21:00 Lekker eten, flinke porties.
6 aug 2022 om 14:16 Food was bland especially for the price.
29 jul 2022 om 18:19 Zeer teleurgesteld. Echt overdreven weinig voor bijna 60 euro! En eerlijk, ik zeik nooit. Besef hoe weinig het was als ik hier nu aan het schrijven ben. Wagamama, shame on you. Uitbuiters.
26 jul 2022 om 19:22 Nothing special about this ramen, bunch of pasta, over seasoned broth and poor vegetables in the soup. all that for 19bucks... a bit of a rip off
17 jul 2022 om 4:45 Koud eten smakeloos
10 jul 2022 om 19:46 Food wasn’t anything to write home about, a bit bland.
18 jun 2022 om 7:39 Ruim een half uur na besteltijd heb ik gebeld en toen bleek de keuken net te beginnen met mijn order. Dit zou komen doordat thuisbezorgd de bestelling pas na 1,5 uur door te geven. Dat geloof ik niet in deze digitale tijdperk.
13 jun 2022 om 21:19 Order came with 60min delay. When valling the restaurant, they said that they don’t have order with my name
5 jun 2022 om 20:28 Fire Cracker Cauliflower was a little too fat, oily.